Szeretettel köszöntelek a Könyv klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Könyv klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Könyv klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Könyv klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Könyv klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Könyv klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Könyv klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Könyv klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kedves nagykőrösi olvasónk mesélte el nekünk ezt a történetet, és azért szeretné közreadni, hogy másokon is segíthessen. Ha csak öt gyermek vagy felnőtt menekül meg a félelmetes kórtól, akkor már elérte azt, amit szeretne üzenni, mondja. Sajnos Nagykőrösön az utóbbi időben egyre több a kullancs, ezt a orvosok is megerősítették. Azt mondják, ennek oka, hogy a madarak behordják a városba a nem kívánatos élősködőket. Ismerősöm elmesélte, hogy elvitte pici gyermekét az orvoshoz, aki elmondta, hogy szezonban sajnos 15-20 kullancsot is szednek ki a betegekből.
Vaníliás jégkrém csokoládé bevonattal
Alapanyagok 6 kis formához
a bevonathoz:
A jéghidegre hűtött tejszínt egy magas falú tálban gépi habverővel elkezdem felverni. Mikor krémessé válik, hozzáadom a cukrot és a vaníliát. Tovább verem, míg egészen kemény nem lesz. Egy nagy kanállal a formákba töltöm úgy, hogya formák alját az asztalhoz verem, nehogy légbuborékok maradjanak benne.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu