Szeretettel köszöntelek a Könyv klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Könyv klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Könyv klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Könyv klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Könyv klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Könyv klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Könyv klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Könyv klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
- 4 dl tejszín kemény habbá verve,
- 3 csomag vaníliás cukor,
- 8 teás kanál kristály cukor,
- 50 dkg mascarpone,
- 2 teáskanál sütőlikőr,
- 1 doboz babapiskóta,
- 3 dl kávé,
- 3 teáskanál barna cukor,
- 3 evőkanál kakaópor.
Elkészítés: A mascarponét a kétféle cukorral és a sütőlikőr
felével jól kikeverjük.A tejszínt kemény habbá verjük,és
lazán a mascarponés krémbe forgatjuk.A babapiskóta
áztatásához,a kávét a cukorral és a maradék sütőlikőrrel
összekeverjük.A piskótákat egyesével,néhány másodpercre
belemártjuk,és egy üvegtál aljára helyezzük.A piskótára
simítsunk egy réteg krémet,majd addig folytassuk a
rétegezést,amíg tart a piskóta és a krém.A tetejére szórjunk
kakaóport,és hűtőszekrényben, Kb:fél órán át pihentessük.
Forrás:Tescó 2015.március.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!